Finalitza el suport de Windows Server 2003 i Windows Server R2

Usted está aquí

Finalitza el suport de Windows Server 2003 i Windows Server R2

  • By
  • 0

El 14 de juliol de 2015 finalitza el suport tècnic de Microsoft per a Windows Server 2003 i Windows Server 2003 R2.Aquesta finalització farà que els sistemes es tornin inestables i vulnerables davant de possibles atacs informàtics.

La finalització del cicle de vida del sistema operatiu suposarà que Microsoft deixi d’oferir actualitzacions crítiques, actualitzacions de seguretat i suport tècnic per a aquests productes.

Per tant, a partir del 14 de juliol Windows Server 2003 passarà a ser un sistema obsolet i no se’n publicaran noves versions, com ja va succeir fa més d’un any amb el sistema operatiu Windows XP.

 
Problemes de compatibilitat

Les principals empreses proveïdores de software com Java, Adobe, Google, Ricoh o Firefox ja han anunciat que no continuaran el desenvolupament de programes compatibles amb Windows Server 2003 i Windows Server 2003 R2.

Amb la finalització del suport del fabricant, tots els equips que treballin amb aquests sistemes operatius es tornaran inestables i vulnerables davant de possibles atacs informàtics, per la qual cosa es recomana migrar el sistema a la darrera versió disponible.

 
La solució: actualitzar el sistema informàtic

Per evitar l’obsolescència i garantir la seguretat del sistema és necessari actualitzar-lo a l’última versió. Per a això, cal fer una revisió de la infraestructura, tant de hardware com de software, per valorar-ne la compatibilitat amb el nou sistema i dur a terme la migració de manera satisfactòria.

Des de Microblau us recomanem fer una auditoria i sol·licitar un pla de sistemes per evitar conflictes en el sistema informàtic de la vostra empresa.


Leave a comment

Filtered HTML

  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Etiquetas HTML permitidas: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.