Office 365

Usted está aquí

Treballa i col·labora més i millor amb tot el teu espai digital al núvol.

Office 365 t’ofereix un paquet d’eines i serveis en línia perquè puguis reunir-te i col·laborar amb el teu equip des de qualsevol lloc i en tot moment, i perquè puguis convertir qualsevol dispositiu en un centre de treball eficaç amb tot el que necessites.

El servei inclou les últimes versions de Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote i OneDrive per a l’empresa completament instal·lables per a 5 PC o Mac, 5 tauletes Windows, iPad® i tauletes AndroidTM, i en 5 Smartphones per cada usuari, així com Publisher i Access per 5 PC.

També ofereix OneDrive amb 1TB de capacitat d’emmagatzematge per a cada usuari, que pot accedir als seus arxius des de qualsevol dispositiu i sincronitzar-los amb el seu PC o Mac per poder treballar amb ells sense necessitat de connexió, així com compartir-los i editar-los còmodament en Word, OneNote, PowerPoint i Excel des de qualsevol navegador.

Office 365 disposa un correu electrònic corporatiu de gran capacitat (fins a 100 GB per usuari*) al que pots accedir sempre que ho necessitis des de qualsevol dispositiu: Smartphone, tauletes o desktop.

Avantatges

Fàcil gestió

Instal·la i gestiona Office 365 sense coneixements especialitzats en tecnologia i administra els permisos i credencials de cada usuari.

Seguretat i privacitat

Protocols de seguretat d'última generació i supervisió proactiva per protegir la seguretat i privacitat de les teves dades.

Actualització

Les teves aplicacions sempre disponibles en la seva darrera versió.

Diferents plans segons les teves necessitats

Disposem de diferents plans que s’adapten a les dimensions, característiques i requeriments de la teva empresa, escalant els serveis segons les teves necessitats.

Business

Disposa de llicències fins a 300 usuaris i 1 TB d’emmagatzematge per usuari.

CONTRACTA
Enterprise

Disposa de llicències il·limitades i 1 TB d’emmagatzematge per usuari.

CONTRACTA

Multimedia

Formulario de contacto